Protecția datelor

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Utilizarea site-ului https://amgauto.ro de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

AMG AUTO REALM SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul site-ului https://amgauto.ro, prin utilizarea formularului de rezervare sau a formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de AMG AUTO REALM SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Scopul colectarii datelor

La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii website-ului https://amgauto.ro, noilor oportunitati oferite de AMG AUTO REALM SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dumneavoastra.

Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a definitiva rezervările şi achiziţiile pe care le-aţi efectuat prin intermediul website-ului nostru, precum si pentru a raspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dumneavoastra.
 • Pentru a vă furniza un serviciu personalizat şi de a vă asigura că nu veţi omite nicio ofertă sau informaţie care v-ar putea interesa.
 • Datele furnizate (nume, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail etc.) sunt obligatorii pentru scopul in care au fost preluate la acel moment si a putea procesa solicitarile si pentru a fi contactat in cazul unei eventuale situatii.
 • Intocmirea contractelor, facturilor proforme si fiscale.
 • Indeplinirea unor obligatii legale (ex: evidenta contabila si raportarile catre institutiile abilitate)
 • Alte scopuri administrative si analize interne.

Transferul datelor cu caracter personal catre terti

AMG AUTO REALM SRL intelege importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre clientii sai, de aceea nu vindem si nici nu distribuim informatii personale catre terte parti.

AMG AUTO REALM SRL transmite informatiile cu caracter personalconform obligatiilor legale, in cazurile legate de desfasurarea activitatii:

 • Agentiei Nationale de Administrare Fiscala
 • Altor Organe si Institutii abilitate ale statului

 • Serviciului de contabilitate
 • Procesatorului de plati prin card

AMG AUTO REALM SRL poate, de asemeneasa transmita informatii cu caracter personal tertilor in urmatoarele cazuri:

 • cu acordul dumneavoastra;
 • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
 • in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de AMG AUTO REALM SRL doar in masura in care este necesara;
 • in cazul in care activitatile si actiunile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de AMG AUTO REALM SRL;
 • in cazul in care AMG AUTO REALM SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului operator;
 • in cazul in care AMG AUTO REALM SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

Drepturile persoanelor ale caror date cu caracter personal au fost colectate

Persoanele ale caror date cu caracter personal au fost colectate au urmatoarele drepturi:

 • dreptul de a fi informate cu privire la identitatea operatorului, in ce scop se prelucreaza datele, cui le-ar putea dezvalui, obligatia furnizarii datelor
 • dreptul de acces la date (furnizarea datelor de catre operator la cererea persoanei fizice este gratuita) prin solicitare trimisa la office@amgauto.ro
 • dreptul de interventie (persoana vizata poate cere rectificarea, actualizarea, stergerea sau anonimizarea datelor personale) prin solicitare trimisa la office@amgauto.ro
 • dreptul de opozitie (puteti cere operatorului sa nu va prelucreze datele in scop de marketing)
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii automate individuale (de exemplu profilarea clientului)
 • dreptul de a face plangere la autoritatea natioala de supraveghere (ANSPDCP, www.dataprotection.ro)
 • dreptul de a se adresa justitiei

Perioada pentru care sunt pastrate datele cu caracter personal

Avand in vedere ca scopul principal pentru care sunt colectate datele cu caracter personal este reprezentat de procesul de interactiune cu site-ului https://amgauto.ro precum si actiunile de rezervare si achizitie de produse, datele vor fi pastrate pentru perioada necesara pentru derularea acestui proces, pentru interactiunea ulterioara precum si pentru perioada prevazuta de legea fiscala.

Controlul accesului si securitatea

Din motive de securitate, datele clientilor nu pot fi accesate direct decat de catre reprezentantii AMG AUTO REALM SRL. La cerere, clientii pot fi informati cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal in mod gratuit. Protectia datelor cu caracter personal se face prin diverse metode specifice neprezentate din motive de securitate.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail. Va multumim ca folositi serviciile AMG AUTO REALM SRL.